Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
null

Forskningskoordinator

Lubomila Korzeniewska

E-post: lubomilak@ofk.no

Faglige interesser

Sosiale ulikheter i helse. Behovsdrevet innovasjon og tjenestedesign. Datavisualisering. 

Utdanning og arbeid

Lubomila (Milka) Korzeniewska har master i psykologi fra Universitetet i Gdansk og etterutdanning i flerkulturelt helsearbeid fra OsloMet.

Ved TkØ er hun forskningskoordinator for to prosjekter finansiert av Forskningsrådet hvor fokuset er sårbare pasientgrupper. Her har hun ansvaret for daglig drift, rapportering, økonomioppfølging, arrangementer og brukerinvolvering, i tillegg til andre forskningsadministrative oppgaver. Hun jobber også med visuell framstilling av data for prosjektene CORAL og Orchid.

Hun har erfaring med å koordinere flere samhandlingsprosjekter med mange involverte aktører innenfor akademia, helsetjenester, frivillige organisasjoner og næringslivet i Norge og internasjonalt. 

Milka har tidligere jobbet som forsker ved Institutt for fredsforskning (PRIO), og ved Universitetet i Gdansk, Polen. Hun har kompetanse i kvalitative og kvantitative forskningsmetoder og har skrevet vitenskapelige og populærvitenskapelige publikasjoner innenfor skjæringsfeltet psykologi og migrasjon.