Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ledig 40-60 % stilling som spesialist i oral kirurgi og oral medisin

Reperasjon av tann

Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst (TkØ) er et regionalt odontologisk kompetansesenter, som er et samarbeid mellom fylkeskommunene Oppland, Hedmark, og Østfold. Det er i dag ca 35 ansatte ved senteret. Senteret er henvisningsinstans og tilbyr spesialisttannhelsetjenester, praksisnær klinisk forskning samt kompetanse- og kvalitetsutvikling i tannhelsetjenesten. De som ansettes i TkØ blir ansatt i Østfold fylkeskommune som er kontorfylke for TkØ. Arbeidssted er Oslo.

Den kliniske aktiviteten ved TkØ er økende, og vi søker derfor etter tannlegespesialist i 40-60 % stilling innen fagfeltet oral kirurgi og oral medisin. Søkere må ha godkjent spesialistutdanning innen og oral kirurgi og oral medisin, i tillegg til variert klinisk erfaring. Stillingen innebærer pasientbehandling, veiledning, og kvalitetsutvikling, samt deltagelse i behandlingsplanlegging i tverrfaglige team. Søkere må ha gode samarbeidsegenskaper, ta initiativ og være pådrivere i utviklingen av TkØ.

Mer om TkØ se www.tkost.no

Vi tilbyr:

  • lønn etter avtale
  • hyggelig arbeidsmiljø
  • gode faglige utviklingsmuligheter

 

Ønskelig med tiltredelse så snart som mulig.

 

Arbeidssted: TkØ, Sørkedalsveien 10A, 0369 Oslo.

Kontaktinfo: Jon Sudbø, klinikksjef, jonsu@ostfoldfk.no tlf.nr.924 16 375 eller Hilde Vogt Toven, direktør TkØ, hildevt@ostfoldfk.no, tlf.nr: 932 93 446

Søknadsfrist: 26.febr 2018

 

Østfold fylkeskommune ønsker et mangfold på arbeidsplassene som speiler befolkningen med hensyn til kjønn, alder, funksjonsevne og flerkulturell bakgrunn. Ansettelsen skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter som fremgår av gjeldende lover og reglementer.

Del artikkelen