Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Innovasjonsmidler til TkØ-forsker

| Oppdatert 18. oktober 2023

Det er en gladnyhet for TkØ at vår forskningsleder Vibeke Ansteinsson, som også er førsteamanuensis ved Universitetet i Oslo (UiO), har fått bevilget 400 000 kroner i innovasjonsmidler fra UiO.

Vibeke Ansteinsson
Vibeke Ansteinsson. Foto: Terje Skaare

Det var rekordmange som søkte midler fra UiO i år, og det var kun 11 forskerteam som fikk den største tildelingen på 400 000 kr inkludert prosjektet til Ansteinsson «Samhandlingsløsning for KOrdinerte ORALe helsetjenester for eldre hjemmeboende pasienter (KO-ORAL)». TkØ har siden 2019 bidratt til forskning innenfor tjenesteinnovasjon og samhandling, og KO-ORAL prosjektet bygger på helsetjenesteforskning som TkØ har drevet med i tett samarbeid med Avdeling for folkehelsevitenskap, Institutt for helse og samfunn på UiO.

- Hovedmålet i KO-Oral er å ferdigutvikle og pilotere en digital samhandlings- og informasjonsløsning mellom tannhelsetjenesten og hjemmetjenesten. Dette skal utvikles og testes i et spennende samarbeid med fylkeskommune, kommune og næringslivet, sier Ansteinsson som er prosjektleder. 

Vi gratulerer Vibeke Ansteinsson og kollegaer med tildelingen!

Kunnskap i bruk: 5 millionar i støtte til innovative UiO-forskarar (uio.no)

Del artikkelen