Førstemann var Sandra Zerajic, som til daglig er tannlege ved Romerike Spesialistklinikk. Siden hun for tiden tar lystgasskurs, ønsket hun å hospitere hos en tannlege med lystgassautorisasjon.  – Jeg syns det gikk veldig fint, og jeg fikk en god innføring og opplæring i bruken av lystgass hos tannlege Tom Grøstad, forteller Sandra, som gjerne kommer hit for flere slike behandlingsseanser.

– Jeg er godt fornøyd med dagen, den var lærerik, sier tannlege Yenia Gonzalez Fernandez fra tannklinikken Lena i Oppland. Hun hadde tatt turen til Oslo for hospitering hos Geir Støre, spesialist i kjevekirurgi. Her fikk hun være med på kirurgisk fjerning av ikke-frembrutte visdomstenner hos en pasient hun selv hadde henvist til TkØ.

Klinikksjef Jon Sudbø er glad for at hospiteringen er i gang i igjen og viser til at det er mange som allerede har meldt interesse for hospitering i vinter. - Det er flott at dette tilbudet fungerer. Vi ønsker flere velkomne, både til de som allerede har vært her og til de som ikke har prøvd dette tilbudet tidligere, sier Jon.