Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

TKØ inviterer til kurs: Kom videre med FOU - 2013

| Oppdatert 08. juli 2014
gap_ modell2_240x262

Hvis du har gjennomført vårt introduksjonskurs til FOU i samarbeid med Kunnskapssenteret, og ønsker å følge opp dette, vil kurset ”Kom videre med FOU” være noe for deg. Har du tanker om et konkret prosjekt, er det et godt utgangspunkt. Men det er ikke nødvendig å ha et eget prosjekt for å kunne delta.

Denne artikkelen er over 9 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tannhelsepersonell som ikke har vært med på introduksjonskurset, men som har interesse, kan også melde seg på. Spesielt aktuelt er dette dersom dere er flere som er interessert i å samarbeide om et prosjekt, og ikke alle har kurset fra Kunnskapsenteret.

Kurset vil vare en dag og vil bestå av noe undervisning i statistikk ved vår biostatistiker Morten Fagerland, metodevalg og prosjekter ved Nina J. Wang og Tiril Willumsen samt diskusjon rundt konkrete prosjekter.

Kurset vil gjennomføres med små grupper, maksimum 4-6 deltagere hver gang. Hvis det er mulig,  vil vi sette sammen grupper med deltakere som har interesser innen beslektede temaer. Vi vil prøve å få til egne grupper for tannhelsepersonell fra privat- og offentlig sektor på grunn av forskjellige organisatoriske utfordringer i å jobbe med FOU.

Mål for kurset:
Under kurset jobbes det med aktuelle problemstillinger og prosjektideer. Etter kurset skal deltagerne ha tilstekkelig kunnskap til å kunne planlegge prosjektene videre i samarbeid med veiledere og TKØ.

Kursgivere: Nina J. Wang, Morten Fagerland og Tiril Willumsen.

Sted: Hammersborg Torg 3, Oslo.

Tid: I løpet av vårsemesteret 2013. Endelige datoer vil bli bestemt senere.

Kontaktperson: Tiril Willumsen.

Påmelding: Fyll ut skjemaet nedenfor så snart som mulig. Oppgi gjerne tema for et FOU-prosjekt som er aktuelt å utføre/være medvirkende i. Det er også mulig å melde seg på som en gruppe som ønsker å jobbe med samme tema/prosjekt.

[FORM HAS BEEN REMOVED]

Relaterte saker


Del artikkelen