Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Læringsportal lansert av TKØ

| Oppdatert 24. mars 2017
E_laring presentasjon

TKØ - Tannhelsetjenestens kompetansesenter Øst, åpnet 12. desember 2011 sitt nettsted, som har som målsetting å bli en læringsportal for tannhelsepersonell. Visjonen er at nettstedet skal være et virtuelt kompetansesenter. Ønsket er å bidra til aktiv og målrettet læring for tannhelsepersonell, noe som igjen skal føre til god kvalitet på tjenester som tilbys pasientene.

Denne artikkelen er over 7 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På nettsiden vår finner du e-læringsprogram, informasjon om kurs og seminarer, fagartikler og faglige presentasjoner, forsknings- og utviklingsaktiviteter (FOU), og det er mulighet for diskusjoner og erfaringsutveksling. Vi planlegger også å etablere et fagpanel av spesialister som skal svare på faglig spørsmål.

TKØ er er et interkommunalt samarbeid mellom fylkeskommunene Akershus, Hedmark, Oppland, Østfold og Oslo kommune og skal være kompetansesenter for hele regionen. Vi er lokalisert i Oslo.
 
Vår hovedsatsing vil være på e-læring. Vi tilbyr nettbaserte kurs som du kan gjennomføre på PC enten på jobb eller hjemme. Disse kursene kan gjerne kombineres med undervisning og praktisk opplæring.

Med e-læring kan du gjennomføre kurser når som helst og hvor som helst der det er Internett-tilgang, du kan gå fram i ditt eget tempo, og du kan repetere kursene så ofte du ønsker.

Relaterte saker


Del artikkelen

Kommentarer