Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Kurs i komplikasjoner ved implantatbehandling

Har pasienten en skrue løs?

TKØ arrangerer 28.april 2014 kurs i komplikasjoner ved implantatbehandling med spesiell vekt på tekniske komplikasjoner. Kurset vil også gi innsikt i klinisk forskning.

Mål
Den overordnede målsettingen med kurset er å øke kunnskapen om komplikasjoner ved implantatbehandling, og hvordan dette kan håndteres . Kurset har og som målsetting å øke interessen for klinisk forskning.

Innhold
Implantatbehandling har blitt en forutsigbar behandlingsmetode til pasienter med manglende tenner. Flere tiår med forskning og utvikling har resultert i at mange pasienter i dag får implantater, og pasientene forventer at implantatene skal fungere i mange år.

Men implantatbehandling er ikke alltid problemfritt. Etter som det settes inn flere implantater og indikasjonene utvides, ser man også en høyere frekvens av komplikasjoner. Videre er komplikasjonene ved implantatstøttet protetikk vanskeligere å håndtere enn ved tannstøttede konstruksjoner. Hvorfor er det slik?

På markedet har det også begynt å dukke opp kopiprodukter. Hvor bra er disse og kan komplikasjoner forklares av disse?

I kurset vil vi se nærmere på forskjellen mellom tenner og implantater, samt hvorfor tekniske komplikasjoner oppstår. Kurset fokuserer også på nytteverdien av forskningslitteratur for å drive kunnskapsbasert praksis innen implantatprotetikk.

                                                                                 Kurset teller 6 timer II_200x132_150x99.jpg

 

Tid
Mandag 28. april 2014 kl. 08:30-15:30.

Sted
Oslo Kongressenter Folkets Hus - Youngs gate 11, 0181 Oslo.

Kursavgift:
Kr 1600,- inklusiv lunsj og pauseservering.

Målgruppe
Kurset retter seg mot alle tannleger som kan bli nødt til å håndtere komplikasjoner, ikke bare de som selv gjør implantatbehandling. Ved evt. overtegning vil tannleger fra TKØs region bli prioritert.

Kursgivere
Overtannlege Martin Janda, Centrum för Specialisttandvård, Oral protetik i Lund, Sverige og forskningsleder ved TKØ, Henrik Jansson.

Påmelding
Fyll ut skjemaet nedenfor innen fredag 4.april 2014. Faktura blir tilsendt til oppgitt fakturaadresse.

Del artikkelen