Tania er til daglig tannlege ved Tynset tannklinikk, og ønsket å bli bedre i kirurgi. Derfor benyttet hun sjansen da en av hennes pasienter ble henvist til TkØ for å fjerne leppebånd. Tross over ti timers reisevei er Tania glad for at hun benyttet sjansen til å hospitere. 
– Det var absolutt verdt det. Jeg lærte mye på kort tid og føler meg mye tryggere til å gjøre slike inngrep nå, sier Tania, og påpeker at det ofte er lang reisevei mellom pasient og klinikk i hennes fylkeskommune, og derfor en stor fordel å kunne gjøre slike behandlinger selv uten å måtte henvise.
– Som allmenntannlege har jeg mye å lære av spesialister. Jeg har veldig lyst til å komme hit flere ganger for å lære mer om andre typer kirurgiske inngrep, gjerne med flere pasienter, sier Tania. 

Mens hun venter på en ny anledning til å hospitere, så vil Tania benytte seg av TkØs veiledningsfunksjon.  – Det tilbudet var nytt for meg, men er noe som jeg absolutt vil benytte meg av. På arbeidsplassen min er vi få og det er begrenset hvor mange jeg kan diskutere pasientbehandling med. Derfor er det veldig nyttig å kunne kontakte TkØs spesialister for å høre deres vurdering, avslutter hun.

Vi takker for hyggelig dag og ønsker Tania velkommen tilbake.